Известие

Collapse
No announcement yet.

алфа 33 някаде ?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от Wiliams Покажи съобщение
    Някой който има хеликоптер да изнесе "движещата се 33-ка" ...
    мани, как ме е яд че я изпуснах .. ако наистина е била 16в 94-та година
    33 16v/MR2 SW20/S3 8L

Comment

мислех да званя , ама явно са ме изпреварили..
      за да се е продавала цяла за части кой знае какво и е било ..

Comment

колата е продадена .. няма какво да гадаем и предполагаме

http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...725&f1=details някой от софия си търсеше дискове за отзад - това трябва да е
        33 16v/MR2 SW20/S3 8L

Comment

Момци,аз се поинтересувах от въпросната 33,та проблема беше в това,че не можеше да се прехвърли.Регистрацията и беше на фирма и от там започваха някви батаци.
          Продавача твърдеше,че колата е много добра.Моя интерес се изпари след като разбрах за проблема с документите.Не ходих да я видя и за състояне нищо не мога да кажа.Всъщност това вече няма значение.Нещо напоследък не ми върви с алфите.От няколко месеца търся 75ца или Джулиета.Преди месец намерих една доста добра 75ца,но уви проблема пак бяха документите.
          33 1.7 8v 4x4 92г.-ex , 155 2.0тс 8v-ex
          166 2.4 jtd 150 03г.

Comment

Първоначално публикувано от Kris Покажи съобщение
            мани, как ме е яд че я изпуснах .. ако наистина е била 16в 94-та година
            Ами незнам коя година е всъщност колата.Купето беше по зле и от моето,като го вдигнахме на трупчета от 2-те страни и буквално тръгна да поддава...скоростомера беше разграфен до 220 а не до 240,иначе си имаше и алфа контрол...гредата под двигателя не ми се видя по различна от моята,и двигателя беше поръждясал...момчето твърдеше,че колата не била карана от 2 седмици ама на мене ми изглеждаше повече като поне 2 години,незнам...Иначе много била вървяла според бившия собственик...а бе май си беше някаква подводница колата,ама както и да е...
            Alfa Romeo 156SW 1.9JTD,Fiat Punto 1.2 16V Sporting,Alfa Romeo 166 2.4JTD 136hp-ex,Alfa Romeo 33 1.3L IE-ex,

Comment

е така кажи, не знаех че това е въпросната подводница ... така като те слушам, май е била и 8 клапана
              33 16v/MR2 SW20/S3 8L

Comment

16V беше но доста интересна концепция...Момчето каза,яе била 94 набор пък аз доколкото знам последните 33-ки са си с диск отзад (може и да греша),а тя с барабани,купето беше с обикновенния интериор,нямаше ги хубавите седалки на 16V,и общо взето нямаше много от белезите на модела...
                Alfa Romeo 156SW 1.9JTD,Fiat Punto 1.2 16V Sporting,Alfa Romeo 166 2.4JTD 136hp-ex,Alfa Romeo 33 1.3L IE-ex,

Comment

амортисьорите колко дупки имаха горе? 3 или 4
                  33 16v/MR2 SW20/S3 8L

Comment

Първоначално публикувано от staiger Покажи съобщение
                    не съм аз ))

Мойта никой ли я неще
                    Помисли малко върху думите на Крис!!!

Alfa33 1.3 90г.Alfa33 1.5 93г.Alfa33 1.4 94г.Alfa146 1.4TS 97г.Alfa146 1.8TS 99г.Sprint 1.5 78г.Аlfa33 1.7 4x4 91г Sprint 1.7 16V 83г.Alfa145 1.3 96г.Alfa156 2.0 99г.147 1.6 03г.145 2.0 Alfa159 1,9 JTD Ti

Comment

И аз това погледнах в първия момент-с 4 болта бяха,нещо не ми се върза...

Comment

не е 94та, щом и е била в ръжди мерси брат, ся ще спа кат бебе
                        33 16v/MR2 SW20/S3 8L

Comment

сякаш ме е яд за бившата на колегата пердаха ..
                          поне купето и е здраво ..
                          Last edited by eskaliburg; d.m.y г., 17:54.

Comment

Ей тук се продава една 16V Permanent4 - 0896154440 - Краси (гледах я на ул."Панагюрище")

Comment

Първоначално публикувано от 33Dandy Покажи съобщение
                              Ей тук се продава една 16V Permanent4 - 0896154440 - Краси (гледах я на ул."Панагюрище")
                              предполагам това е алфата на колегата stranger65? за друг permanent-и във софия не съм чувал..

Comment

Първоначално публикувано от eskaliburg Покажи съобщение
                                предполагам това е алфата на колегата stranger65? за друг permanent-и във софия не съм чувал..
                                Има още 2-3 Пермананта в София в добро състояние, но хората не си ги продават. И те са червени. Единият е на Рали, той почти не пише във форума, другият беше на Киро-алфата (с него не знам какво стана) а третият е в един мъж на над 50г. и той си го кара чат-пат, но рядко и му седи в гаража. Иначе този Перманент е най-хубавата 33-ка в цяла България и е само на 65000км., и то реални. В салона все едно никога не е сядал човек.
                                Alfa 33 1.7 16V QV `85г. карбураторен бензинояд

Comment

Working...
                                X